Mehmet Baransu göz altında mı?

Haber61.net - Haberi Servisi - Son dönelerde şike açıklamaları ile gündeme gelen gazeteci Mehmet Baransu'nun göz altına iddiası yalan çıktı. Paralel operasyonlar gazetecilere sıçradığı öğrenildi. Cemaatte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; cemaate

Mehmet Baransu göz altında mı?

Haber61.net - Haberi Servisi - Son dönelerde şike açıklamaları ile gündeme gelen gazeteci Mehmet Baransu'nun göz altına iddiası yalan çıktı. Paralel operasyonlar gazetecilere sıçradığı öğrenildi. Cemaatte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; cemaate yakın gazetecilerin göz altına alınacağı hafta başından beri gündemdeki yerini koruyordu.

Ankara'da dün akşam gerçekleştiren operasyon bu iddiayı doğrular nitelikte oldu. Cemaate yakınlıı ile bilinen  Önder Aytaç, dün gece göz altına alındı ve bu sabah bırakıldı. Yine aynı operasyonlarda göz altına alınmak için evine operasyon düzenlenen Mehmet Baransu'nun kaçtığı söylenmişti fakat durumun hiç böyle olmadığı ortaya çıktı.

Mehmet Baransu'nun ABD'ye gitti ve geri döndüğü öğrenildi.  Mehmet Baransu, Türkiye'deki arkadaşlarına " göz altına da alınmadım ve kapımı da kimse çalmadı."dediği öğrenildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel