Medyada en çok ne takip ediliyor?

Basın İlan Kurumu’nun Trabzon’da 3’üncüsünü gerçekleştirdiği "Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor, Geleceğin Medyasına Hazırlık" konulu eğitim seminerinde konuşan Genel Müdür Küfündür, Türkiye’de internet haberciliği konusunda Haber61.net’in çok önemli bi

Medyada en çok ne takip ediliyor?

Basın İlan Kurumu’nun Trabzon’da 3’üncüsünü gerçekleştirdiği "Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor, Geleceğin Medyasına Hazırlık" konulu eğitim seminerinde konuşan Genel Müdür Küfündür, Türkiye’de internet haberciliği konusunda Haber61.net’in çok önemli bir gelişim kaydettiğini ve önemli bir konumda olduğunu söyledi. Küfündür, “Bizim işimiz yerelle o yüzden burada olmak zorundayız. Biz neler yapıyoruz. 96 yılından beri yerel medyanın içindeyim. Yerel televizyonlarda en fazla seyredilen programlar yerel haber ve spor programları. Şuanda da gayet başarılı gidiyorlar. En büyük sorunumuz yazılım, içerik, hosting. Şuanda 24 milyon internet kullanıcısının 3.4 milyonu kent nüfusunda yaşıyor. Bu nüfusun 20 milyonu her gün internete giriyor. Karadeniz bölgesi için şunu söylemek istiyorum. Anadolu da insanlar internette daha fazla vakit geçiriyorlar. Doğu Karadeniz bölgesinde özellikle bu çok yüksek bir rakamda. Karadeniz çok başarılı internet konusunda özellikle haber61.net çok iyi. Haber61.net ciddi bir internet sitesi ve çok da başarılı gidiyor, gayet de başarılı bir ekibi var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel