Medical Park Trabzon'da bir hastane daha alıyor!

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Muharrem Usta'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Medical Park, Trabzon'daki sağlık sektöründe bir hamle daha yapıyor.Daha önce Yıldızlı Güven Hastanesi'ni alarak Trabzon'daki ilk hamlesini yapan Medical Park

Medical Park Trabzon'da bir hastane daha alıyor!

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Muharrem Usta'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Medical Park, Trabzon'daki sağlık sektöründe bir hamle daha yapıyor.

Daha önce Yıldızlı Güven Hastanesi'ni alarak Trabzon'daki ilk hamlesini yapan Medical Park şimdi de Özel Karadeniz Hastanesi'ni alıyor.

Edinilen bilgiye göre Medical Park  kiralama sistemiyle Özel Karadeniz Hastanesi'ni bünyesine katacağı öğrenilirken yapılan görüşmelerde sona gelindiği ve prensip anlaşmalarının tamamlandığı artık işin imzalara kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel