Marka Şehir Trabzon Çalıştay’ı sert başladı…

Haber61/ Haber Servisi - Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği (TİAB)’nin ilki İstanbul’da yapılan ‘Marka Şehir Trabzon Strateji Çalıştayı’nın ikincisi Novotel’de başladı. 2 gün sürecek olan Çalıştaya katılanlar 12 şer kişilik 10 masada bir birler

Marka Şehir Trabzon Çalıştay’ı sert başladı…

Haber61/ Haber Servisi - Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği (TİAB)’nin ilki İstanbul’da yapılan ‘Marka Şehir Trabzon Strateji Çalıştayı’nın ikincisi Novotel’de başladı. 2 gün sürecek olan Çalıştaya katılanlar 12 şer kişilik 10 masada bir birlerine Trabzon adına sorunların çözümü ve kentin geleceği için fikirlerini ortaya koydular. Toplantılar bittiğinde bir sonuç bildirgesi yayınlacak ve bu bildirge Cumhurbaşkanı ve Başbakan nezdinde takibi yapılacak.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan TİAB Başkanı Atalay Şahinoğlu çok sert ifadeler kullandı. 

Haberin galerisi için tıklayın

Konuşmasına, “Trabzonlular iki kişi bir araya gelerek birşey yapamıyor” diyerek başlayan TİAB Başkanı Atalay Şahinoğlu, çok sert açıklamalar yaptı.
 
Şahinoğlu, “Seçim öncesi siyasiler tavizler verecekler ama bu tavizlerin biz seçimden sonra takipçiliğini bekçiliğini yapacağız. Nereden aşağıya; Cumhurbaşkanı, Başbakan’dan bürokrasiye, muhtarına kadar…” dedi.
 
Akyazı’yı örnek veren Başkan Şahinoğlu, “Bana devlet Trabzon’a demiryolu gelemez demesin. Bakın denizin üstüne Akyazı’ya stadyum yapıyorsunuz. Demekki devlet istediğini çok süratle yapabilir” diyerek çıkıştı.
 
Trabzon’u harekete geçirecek insanların mevcut olduğunu belirten Şahinoğlu, Trabzon’daki STÖlere de seslenerek, “Trabzon bize görev verebilir. Bize “Şunu yaparken ayağımıza taşlar takılıyor” diyebilirsiniz. Bizde elimizden geleni yaparız. Kürsüden öttü gitti demeyin. 
Trabzonlu olunca Trabzon’un gelişmesi için müşterek akılda buluşmayı hep beraber olmayı becerelim ve Trabzon’a hizmet edelim” şeklinde mesaj verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler