Marka Okula Yakışan Etkinlikler

Trabzon’un başarılarıyla adını duyuran eğitim kurumlarından olan Yomra Fen Lisesi bu yıl oldukça faal bir Okul Aile Birliği ile önemli çalışmalara imza atıyor.Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri öncelikle okulun önemli ihtiyaçları konusunda yaptıklar

Marka Okula Yakışan Etkinlikler

Trabzon’un başarılarıyla adını duyuran eğitim kurumlarından olan Yomra Fen Lisesi bu yıl oldukça faal bir Okul Aile Birliği ile önemli çalışmalara imza atıyor.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri öncelikle okulun önemli ihtiyaçları konusunda yaptıkları çalışmalarla başarılı çalışmalar yaparken, sosyal faaliyetler konusunda da adından söz ettirmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta kutlanan öğretmenler gününde Yomra Sandal Otel’de okul öğretmenlerine günün anısına yemek veren Okul Aile Birliği, öğretmenlerin gönlünü aldı. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Bülbül, kurulduğu günden bu güne kadar Türkiye birinciliklerinin yanı sıra sayısız başarılara imza atan okullarının eğitimde marka haline geldiğini belirterek bu markanın mimarları olan öğretmenlere teşekkür etti.  Öğretmenler de kendileri için bu özel günde böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

www.jpg

SUNAY AKIN’I KONUK ETTİLER

Okul Aile Birliği sosyal faaliyetlerine bir yenisini de önceki gün ekledi ve bir program için Trabzon’a gelen şair-yazar Sunay Akın’ı okulda misafir etti. Öğrencilere son kitabını imzalayan Akın, Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrencilerle de bol bol sohbet ederek, Trabzon’la ilgili anılarını paylaştı. Öğrencilere okuma konusunda önemli tavsiyelerde bulunan Sunay Akın, ‘Bugün bulunduğum yerin temelleri Trabzon’da atılmıştır. Benim belleğimde kazandığım en önemli şeyleri bu şehirde öğrendim” dedi. Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenciler Sunay Akın’a günün anısına bir plaket takdim ederek ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel