Maraş Caddesi tek şerit olacak

 Belediye, Trabzon trafiğine yeniden yön vermeyi planlıyor. Maraş Caddesi tek aracın geçebileceği, dur-kalkın olmayacağı tek şerit yapılacak. Dolmuş güzergahı için iki proje hazırlanıyor. SONA GELİNDİ Uzunsokak’ın trafiğe kapatılmasının ardından bütün yük

Maraş Caddesi tek şerit olacak

 

Belediye, Trabzon trafiğine yeniden yön vermeyi planlıyor. Maraş Caddesi tek aracın geçebileceği, dur-kalkın olmayacağı tek şerit yapılacak. Dolmuş güzergahı için iki proje hazırlanıyor.
 
SONA GELİNDİ
 
Uzunsokak’ın trafiğe kapatılmasının ardından bütün yükün bindiği Maraş Caddesi’nin tek yöne düşürülmesinin de çözüm olmaması üzerine, bu kez tek şerit uygulaması gündeme geldi. Trabzon Belediyesi’nin uzun süredir üzerinde tartıştığı Maraş Caddesi’ndeki düzenlemeyle ilgili çalışmalarda sona gelindi, fikir birliğine de varıldı.
 
CAZİBE MERKEZİ
 
Yerel seçim öncesindeki hassasiyet düşünülerek uygulama ile ilgili karar verilmese de, çalışmaya göre Maraş artık tek şerit olacak. Meydan’daki gibi dar bir şeritten trafik akacak, dur-kalk olmayacak ve bu yolu dolmuşlar kullanamayacak. Bu sayede çirkin görüntü ortadan kalkacak, kaldırımlar genişleyecek, yeni bir cazibe merkezi oluşacak.
 
YENİ DURAKLAR
 
Dolmuş güzergahı için iki proje hazırlanıyor. Cumhuriyet Caddesinden çıkan dolmuşlar için burada duraklar hazırlanacak, ama bekleme olmayacak. Asıl yenilik Postane-Pazarkapı arasında gerçekleşecek, bu araya geniş duraklar yapılacak. Vatandaşlar evlerine gitmek için Postane’den Pazarkapı’ya kadar inen dolmuş duraklarına yürüyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel