Mantar toplamaya gitti ama...

Giresun'un Dereli ilçesi Kulakkaya yaylasında mantar toplamak için ormanlık alana giden kadından haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Alınan bilgiye göre, Kulakkaya yaylası Çarman mevkiinde oturan ve ormanlık alana mantar toplamaya

Mantar toplamaya gitti ama...

Giresun'un Dereli ilçesi Kulakkaya yaylasında mantar toplamak için ormanlık alana giden kadından haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. 

Alınan bilgiye göre, Kulakkaya yaylası Çarman mevkiinde oturan ve ormanlık alana mantar toplamaya giden Fadime Yardım'ın (65) geri dönmemesi üzerine çevrede arama yapan yakınları, izine rastlayamayınca jandarmaya başvurdu. 

İlçe jandarma komutanlığı, UMKE ve vatandaşlar tarafından Fadime Yardım'ı bulmak için bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Gece geç saatlere kadar sürdürülen aramalarda sonuç alınamadı.

Arama çalışmalarına gece olduğu için ara verilirken, sabah yeniden başlanılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel