Malkoç ve Aşık'tan çarpıcı sözler!

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarının basın ile buluşmasında Şeref Malkoç ve Eyüp Aşık'ın sözleri damga vurdu.  Basına sızdığı iddia edilen temâyül yoklaması sonuçlarına göre birinci çıktınız? Bu sizin başarınız mı sorusuna Şeref Malkoç,"Türkiye'

Malkoç ve Aşık'tan çarpıcı sözler!
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarının basın ile buluşmasında Şeref Malkoç ve Eyüp Aşık'ın sözleri damga vurdu. 
 
Basına sızdığı iddia edilen temâyül yoklaması sonuçlarına göre birinci çıktınız? Bu sizin başarınız mı sorusuna Şeref Malkoç,"Türkiye'de bir kaç ilde de böyle oldu. Genel Merkezimiz ne derse ona bakmak Lazım. Genel Merkezimiz böyle bir şey açıklamadı. Ben bunlara bakmıyorum. Bir zerre nasıl faydalı olurum buna bakıyorum" cevabını verdi. 
 
Eyüp Aşık da, "Hile yapan iflah olmamıştır. Kim sızdırdı diye tartışmayacağım. Böyle tezgâhları siyasi hayatımda çok gördüm" şeklinde konuştu.
 
Eyüp Aşık ayrıca CHP Ve MHP'ye taş atarak," 2-3 aday adayı varken Trabzon'u yangın yerine çevirdiler. Ama AK Parti'nin onlarca aday adayı varken, onlardan çok daha olgun davranılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler