Makineye kapılarak can verdi

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Çimento Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Cengiz Bayramoğlu kendini makineye kaptırarak feci şekilde can verdi.Paketleme ünitesinde müteahhit firma elemanı olarak çalışan Cengiz Bayramoğlu (31), dönen çarklar arasında feci şekild

Makineye kapılarak can verdi

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Çimento Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Cengiz Bayramoğlu kendini makineye kaptırarak feci şekilde can verdi.

Paketleme ünitesinde müteahhit firma elemanı olarak çalışan Cengiz Bayramoğlu (31), dönen çarklar arasında feci şekilde can verdi. Olay emniyet güçlerine bildirildikten sonra ailesine de haber verildi. Bayramoğlu'nun yeni evlendiği ve 2,5 aylık bebeği olduğu öğrenildi. Bayramoğlu'nun cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bayramoğlu'nun ailesi sinir krizleri geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel