Mahsun Kırmızıgül Hopa'ya geldi

 Son olarak ünlü yönetmen ve sanatçı Mahsun Kırmızıgül 80 bölümlük yeni dizisi için ön araştırma yapmak üzere Artvin’in Hopa ilçesine geldi. Film ekibi ile birlikte Hopa’ya gelen Mahsun Kırmızıgül Esenkıyı köyü ve çevresindeki tarihi bina ve evlerde araşt

Mahsun Kırmızıgül Hopa'ya geldi

 


Son olarak ünlü yönetmen ve sanatçı Mahsun Kırmızıgül 80 bölümlük yeni dizisi için ön araştırma yapmak üzere Artvin’in Hopa ilçesine geldi. Film ekibi ile birlikte Hopa’ya gelen Mahsun Kırmızıgül Esenkıyı köyü ve çevresindeki tarihi bina ve evlerde araştırma yaptı. Esenkıyı köyü girişindeki aile çay bahçesi kafeteryada oturup günün yorgunluğunu çay içerek çıkaran Kırmızıgül burada köy muhtarı Yaşar Papila ile köyün tarihi ve geçmişi hakkında genişçe bilgi aldı.

Çay bahçesinde oturup çay içerken burada küçük bir çocuğu kucağına alarak seven Kırmızıgül, çay bahçesinde oturan hayranları ile de sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret eden Mahsun Kırmızıgül ve ekibi dizi çekimleri için kendisine bilgi verirken, filmin konusu ve hikayesi konusunda bilgi verilmedi.

1.gif
2.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel