Mahkeme affetmedi! 8 yıl ceza aldı

Trabzon'da yolda yürürken tanıştığı küçük yaşta kız çocuğuyla bir süre alkol aldıktan sonra cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle yargılanan sanık, 8 yıl 4 ay hapse çarptırıldı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Ö.D. (23) ile ma

Mahkeme affetmedi! 8 yıl ceza aldı

Trabzon'da yolda yürürken tanıştığı küçük yaşta kız çocuğuyla bir süre alkol aldıktan sonra cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle yargılanan sanık, 8 yıl 4 ay hapse çarptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Ö.D. (23) ile mağdur L.T. (16) katılmadı. Taraf avukatları ise duruşmada hazır bulundu. 

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Ö.D'ye, olay tarihinde 14 yaşında olan kız çocuğu L.T'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle, 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. 

Davanın iddianamesinde, sanık Ö.D'nin, 2 yıl önce, yolda yürürken tanıştığı L.T'yi evine götürüp bir süre alkol aldıktan sonra 2 kez cinsel ilişkiye girdiği anlatılıyordu. 

Ö.D'nin olayın ardından, olayı kimseye anlatmaması isteyerek, yaşının 18'i geçmesinin ardından evleneceklerini söylediği L.T. ile bir çok kez cinsel ilişkiye girdiği belirtiliyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler