Mahitapoğlu erkeklerden bakın ne istedi?

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, Çaykara'da dünya kadınlar günü dolayısı ile karanfil dağıttı. Burada erkeklere de karanfil dağıtan Mahitapoğlu'nun erkeklerden isteği gözlerden kaçmadı.AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı H

Mahitapoğlu erkeklerden bakın ne istedi?

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, Çaykara'da dünya kadınlar günü dolayısı ile karanfil dağıttı. Burada erkeklere de karanfil dağıtan Mahitapoğlu'nun erkeklerden isteği gözlerden kaçmadı.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından kadınlar günü için özel hazırlanan forma ile Çaykara'da kadınların yanı sıra erkeklere de karanfil dağıttı. Çaykara'da karanfil dağıtımı sırasında erkeklere de karanfil dağıtımında bulunan Mahitapoğlu, Türk erkeklerinin, kadınların değerini çok iyi bildiğini ama bunun senede bir gün değil her gün olmasını istediğini iletti.

Mahitapoğlu, "Bu karanfili lütfen evdeki hanımefendiye AK Parti adına ve bizim adımıza iletmenizi istiyorum. Kendilerine, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun selam ve sevgilerini iletmenizi istiyoruz. Özellikle AK Parti hükümetimiz kurulduğu günden bugüne kadar her alanda kadınlarımıza çok önem vermektedir. Bunu da 12 yıllık iktidarımız döneminde sosyal, kültürel ve iş hayatında görüyoruz. Kadınlar da AK Parti'yi çok tercih ediyor. Bayanlarımızın bu kararı AK Parti'nin doğru işler yaptığının en önemli göstergesidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel