Mahir Küçük'ten DOKA'ya ziyaret

 Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.Genel Sekreter Kaldırım ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü projeler ile il

Mahir Küçük'ten DOKA'ya ziyaret

 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Kaldırım ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü projeler ile ilgili olarak bir süre görüşen Müsteşar Yardımcısı Küçük, bölgelerarası gelişmişlik farklarının azaltılmasında yerel kalkınma politikalarının büyük önemi olduğunu kaydederek DOKA’nın bölge adına önemli projeler yürüttüğünü söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Kaldırım ise, “Kuruluşlarını tamamlamış olan kalkınma ajansları değişimin ve büyümenin motoru olabilecek kapasitede kurumlardır. Bölgenin gerçek ekonomik potansiyellerinin ortaya çıkarılması için bölgenin bütün dinamikleriyle işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler