Mahalle halkıyla iftarda buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, verdiği iftar yemeği ile Yeşiltepe ve Aydınlıkevler mahallelerinde oturan vatandaşlarla Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşadı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen yem

Mahalle halkıyla iftarda buluştu
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, verdiği iftar yemeği ile Yeşiltepe ve Aydınlıkevler mahallelerinde oturan vatandaşlarla Ramazan ayının manevi iklimini birlikte yaşadı. 
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 vatandaş katıldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Abdul Baki Özdemir ile Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Faik Kuvvet’in de katıldığı iftarda masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazanlarını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da Ramazan barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür tablosunu oluşturdukları için bütün vatandaşlara teşekkür etti.
Belediye Özel Kalem Müdürü Mustafa Akkaya’nın yaptığı yemek duasının ardından bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu, katılımlarından dolayı Yeşiltepe ve Aydınlıkevler mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Burada güzel bir Trabzon birlikteliğini ortaya koydunuz. Trabzon’da Ramazan barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür mesajını bir kez daha tüm dünyaya verdiniz. Çoluk çocuğumuzla birlikte İnşallah mübarek Ramazan Bayramı’na da ulaşmayı Allah hepimize nasip etsin” dedi.
Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta ve dünyanın bütün coğrafyalarında katledilen Müslümanların hepsini rahmetle andıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Hepsinin mekânı cennet olsun. Her zaman vatandaşların hizmetkârı olarak bundan sonra da bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından İnönü Mahallesi’ne geçen Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
2.20130729133325.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel