Maçka'da Yasin ölü bulundu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesi Hacıosmanoğlu Caddesinde bir evde yaşayan öğrenciler Ahmet A. (19) İle Sefa V. (19) Çamaşır asmak için balkona çıktıklarında şok oldular. Diğer ev arkadaşları 18 yaşındaki Yasin Yazıcı’nın yerde cansız bed

Maçka'da Yasin ölü bulundu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesi Hacıosmanoğlu Caddesinde bir evde yaşayan öğrenciler Ahmet A. (19) İle Sefa V. (19) Çamaşır asmak için balkona çıktıklarında şok oldular. Diğer ev arkadaşları 18 yaşındaki Yasin Yazıcı’nın yerde cansız bedeni ile karşılaşan gençler 155 telefonuna ihbarda bulunarak yardım istediler.

OTOPSİSİ İSTENDİ

Gençlerin yaşamış olduğu eve gelen polis ekipleri; Yasin Yazıcı’nın hayatını kaybetmiş şekilde yerde yattığını tespit etti. Yazıcı’nın hayatına son verecek her hangi bir bulgu olay yerinde rastlanmadı. Polis ekipleri talihsiz gencin cansız bedeni, Trabzon Adli Tıp kurumuna sevk etti. Burada yapılacak otopsi ile kesin ölümünün neden kaynaklandığı öğrenilecek.

ASLIM HASTASIYDI

Polis ekipleri, Yazıcı’nın diğer arkadaşları Ahmet A. İle Sefa V’yi Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Burada iki gencin ifadesi alındı. İfadelerinde gençler, ev arkadaşlarının aslım hastası olduğunu ve normal bir durum olduğunu şüphelendikleri bir durum olmadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler