Maçka'da şok olay! 54 Bin TL kaptırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesinde meydana gelen dolandırıcılık duyan herkesi şoke etti. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Atatürk Caddesinde İnşaat işleri ile uğraşan İ.U’yu adını tam olarak bilmediği ve yeni tanıdığı arkadaşı kendisini ar

Maçka'da şok olay! 54 Bin TL kaptırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesinde meydana gelen dolandırıcılık duyan herkesi şoke etti. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Atatürk Caddesinde İnşaat işleri ile uğraşan İ.U’yu adını tam olarak bilmediği ve yeni tanıdığı arkadaşı kendisini arayarak “ Eski dönemlere ait altın bende bulunmakta bunu paraya çevirmek istiyorum bana yardımcı olur musun?”dedi. Arkadaşının bu isteği üzerine İ.U, yardım etmeyi kabul ederek altınları getirmesini istedi.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iş yerine çağırdığı şahıslara İ.U, 54 bin TL para verdi. Şahıslar parayı alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra İ.U. dolandırıldığını anladı. Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olan İ.U, “ Beni telefon ile arayarak eski dönemlere ait elinde altın bulunduğunu ve satmak için kendisine yardım etmemi istedi. Bende arkadaşımdır yardım edeyim dedim. İş yerime çağırdım oda arkadaşı ile birlikte geldi. Parayı verdim bir süre sonra dolandırdığımı anladım. Şikayetçiyim.”ifadelerini kullandı.

Adını tam bilmediği arkadaşından şikayetçi olan İ.U, sonrasında emniyetten ayrıldı. Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri isminin sadece Adem olduğu ve soyadının bilinmediği şahsı bulmak için arama başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel