Maçka'da kaza 1 ölü 1 yaralı

Haber61 - .Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı. Gürcü plakalı olduğu öğrenilen ve Gümüşhane istikametinden Trabzon yönüne gitmekte olan araç içerisinde yolculuk ya

Maçka'da kaza 1 ölü 1 yaralı

Haber61 - .Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı. Gürcü plakalı olduğu öğrenilen ve Gümüşhane istikametinden Trabzon yönüne gitmekte olan araç içerisinde yolculuk yapan J.A ve R.A isimli şahıslar İlçenin Atatürk Caddesine geldiklerinde köprüden dereye uçtular.

Araç içerisinde sıkışan 33 yaşındaki R.A, Ambulans ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorlardan edinilen bilgiye göre; sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. R.A’nın kendisini kurtaranlara “ Yanımda bir kişi daha vardı. Kardeşim di.”söylemesi üzerine kaza yerinde yetkililer arama yaptı.

Maçka Polisi ile sağlık ekipleri; kaza yerinde yapmış oldukları incelemede 50 metre aşağıda J.A’nın cansız bedenine ulaştı. Derede akıntının fazla olması nedeni ile J.A’yı arabadan çıkardığı ve sürüklediği öğrenildi. 29 yaşındaki talihsiz gencin cansız bedeni Maçka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel