Maçka'da asfalt atılımı

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, son 10 yılda dökülen asfaltın 2 katını bir yılda ilçe yollarına döktüklerini söyledi. İlçenin Güney ve Kapıköy Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Koçhan, “Artık okul ser

Maçka'da asfalt atılımı

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, son 10 yılda dökülen asfaltın 2 katını bir yılda ilçe yollarına döktüklerini söyledi. 

İlçenin Güney ve Kapıköy Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Koçhan, “Artık okul servislerimiz çukurlardan gitmeyecek. Bu yolu kullanan 3 okulumuz var. Okullarımızın yanında Maçka Güney Mahallemiz ve Kapıköy Mahallemizin kullandığı bu yol gerçekten çok kötüydü. Biz asfalt sezonu açılır açılmaz, hemen bu yolu asfaltlama çalışmalarını başlattık. Ben özellikle Maçka’mızdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ilçe halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir ve Maçka Belediyesi gerekli olan bütün yatırımları tamamlayıp, bu yıl 2,5 milyonluk beton, 3 milyonluk asfalt, 11,5 milyonluk kanalizasyon ve içme suyu yatırımları ile yeni makine parkı ile beraber 22 milyonluk hizmetle Maçka’mızda hizmet dönemi başlamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel