Maçka'da ARAÇ DEREYE UÇTU

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Trabzon istikametine gelmekte olan Ersin Malkoç (38) yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen otomobil, sabah saat 07.00 sıralarında Maçka ilçesi Taşocağı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle dereye uçtu. Çevre

Maçka'da ARAÇ DEREYE UÇTU

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Trabzon istikametine gelmekte olan Ersin Malkoç (38) yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen otomobil, sabah saat 07.00 sıralarında Maçka ilçesi Taşocağı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle dereye uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürü Uğur Serancam ve ekibi, jandarma ve sağlık görevlileri kısa sürede gelerek çalışmalara başlarken, iş makinelerinin de yardımı ile uzun uğraşlar sonucunda dereye uçan aracın içindeki Ersin Malkoç’un cesedine ulaştılar. Malkoç’un cesedi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından dere içinden çıkartılarak otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Uğur Serancam, özellikle yaz döneminde Değirmendere Vadisi’nde yoğun olarak trafik kazalarının yaşandığını hatırlatarak “Özellikle

bölgedeki kazalar genellikle sabah erken saatlerde yaşanıyor. Araç yoğunluğunun yanı sıra uykusuzluk ve aşırı sürat kazaların başlıca nedeni olarak dikkat çekiyor. Biz vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını uykusuz ve süratli araç kullanmamalarını istiyoruz” uyarısında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel