Maçka sektörün gözdesi!

Sinema sektörünün genç ve yetenekli yıldız sanatçıları Seymen Aydın ve Adem Yılmaz, çekimleri Trabzon’da yapılması planlanan “Sebahat, Melahat” komedi filmi için Maçka’ya geldiler. Maçka’da incelemelerde bulunan ünlü sanatçılar Maçka Belediye Başkanı Kora

Maçka sektörün gözdesi!

Sinema sektörünün genç ve yetenekli yıldız sanatçıları Seymen Aydın ve Adem Yılmaz, çekimleri Trabzon’da yapılması planlanan “Sebahat, Melahat” komedi filmi için Maçka’ya geldiler. 

Maçka’da incelemelerde bulunan ünlü sanatçılar Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ı ziyaret ettiler. Başkan Koçhan, Maçka’nın Trabzon’un parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “Çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Maçka’nın tarihini yaşatarak koruyacağız. Maçka doğası, turizm eserleri ile özellikle film sektörünün dikkatini çekiyor. Bizler sosyal ve kültürel projeleri kapsamından Maçka’mızın marka değerini yükseltmek için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. Ziyaretimize gelen değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzonlu sanatçı Seymen Aydın ise Trabzon’un her köşesinin çok güzel olduğunu belirterek, “Bende Trabzonluyum. Burada Sinema sektörünün ilgisini çekecek doğa var. El değmemiş bu doğa güzelliklerini korumamız gerektiğini belirtmek isterim. Yeni filmimizin Trabzon ayağı olması beni çok mutlu etti. Önümüzde ki günlerde projemizle ilgili yeni çalışmalar olacak. Bu çalışmalara kamuoyuna duyuracağız. Maçka Belediye Başkanımız Koçhan’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler