Maçka sağlık için yürüdü

Trabzon Sağlık Müdürlüğü ve Maçka Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliği Anabasisin On binlerin Dönüşü yolunda yoğun katılım ile sağlık yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş Pilav dağından başlayıp Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokul

Maçka sağlık için yürüdü

Trabzon Sağlık Müdürlüğü ve Maçka Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliği Anabasisin On binlerin Dönüşü yolunda yoğun katılım ile sağlık yürüyüşü gerçekleştirildi. 
Yürüyüş Pilav dağından başlayıp Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu önünde sona erdi. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, Maçka Kaymakamı Alper Balcı, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan kurum amirleri ve vatandaş katıldı.
Pilav Dağından başlayan yürüyüş, Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulunda son buldu. Doğa yürüyüşünü sevenler için bulunmaz bir imkan olan sağlıklı yaşam yürüyüşü sonunda Vatandaşlara Maçka Belediyesi tarafından meyve ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Turizm ilçesi olan Maçka’mızın bundan sonra bu tür etkinliklerle daha çok tanışacak. Bu yürüyüş hem sağlık hem de tanıtım açısından çok önemlidir. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel