Mabel Matiz Piazza'da imza töreni düzenledi

 Şarkıları ile milyonların gönlüne taht kuran ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza’da imza töreninde hayranlarıyla buluştu.Müzik listelerinde haftalardır bir numara olan “Zor Değil” şarkısı eşliğinde sahneye çı

Mabel Matiz Piazza'da imza töreni düzenledi

 Şarkıları ile milyonların gönlüne taht kuran ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza’da imza töreninde hayranlarıyla buluştu.
Müzik listelerinde haftalardır bir numara olan “Zor Değil” şarkısı eşliğinde sahneye çıkan Mabel Matiz, imza töreninde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. ‘Yaşım Çocuk’ adlı albümüyle büyük ses getiren ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Matiz, saatlerce kuyrukta bekleyen hayran kitlesiyle karşılaştı. Mabel Matiz’i sahneye çıktığında büyük bir kalabalık heyecanla alkışlarla karşıladı. Gelen hayranlarına imza dağıtan Matiz, hayranları ile birlikte fotoğraf çektirdi. Sadece Samsun’dan değil, çevre il ve ilçelerden de Piazza'ya akın eden Mabel Matiz hayranları, Matiz’i cep telefonlarının kameraları ile görüntülediler.
Türkiye’nin her yerinde hayran kitlesi olmasının sırrının sorulması üzerine ünlü şarkıcı Matiz, “Elimden geldiğince müziğimi gerçeklik peşinde yapmaya çalışıyorum. Dinleyicilerime yazdığım şarkıları doğrudan ulaştırmaya çalışıyorum. Bu da bir şekilde yansıyor, şarkılarımdaki o gerçeklik hissi bizi birbirimize bağlıyor” dedi.
Çok yoğun bir konser programı olduğunu ifade eden Matiz, “Önümüzdeki 2 ay şimdiden dolu. Bir yandan da Türkiye’nin her yerine gitmek istiyoruz. Doluluktan şikayetçi değilim. Benim kişisel olarak da görmediğim birçok şehir var. O yüzden her yerden dinleyicilerimle buluşmak bizi mutlu ediyor. Samsun’a yine ilk fırsatta gelmek istiyoruz. 3. albüm için şarkıları yazmaya devam ediyorum. Çok fazla şarkı var şuanda ama 3. albüm çalışmalarına girmemiz için henüz oldukça vakit var. Önümüzdeki yıl bugünlerde albüm çalışmalarına başlayabiliriz. Üç klipimizi Alaimisema şarkıya çekilecek yönetmen, yine ‘Aşk Yok Olmaktır’ şarkısının klipini çeken Can Saban olacak. Ekim ayının ilk haftalarında çekmeyi planlıyoruz. Kasım ayının ilk haftasında yayına girer diye umut ediyorum” diye konuştu.
Ünlü şarkıcı ayrıca, özel hayatı ile anılmak istemediğini, sadece şarkıları ile gündemde olmak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel