Lise öğrencisi elektrik akımına kapıldı

 Olay geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Rize’nin Yolüstü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zafer Yelken (15) evlerinin arkasındaki arazide baygın olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Yelken yolda hayatını kaybetti.Otopsi için Trabzon Adli Tıp K

Lise öğrencisi elektrik akımına kapıldı

 

Olay geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Rize’nin Yolüstü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zafer Yelken (15) evlerinin arkasındaki arazide baygın olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Yelken yolda hayatını kaybetti.

Otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Yelken’in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Jandarma ve AKSA Elektrik yetkilileri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan incelemede her hangi bir elektrik kaçağına rastlanılmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hasan Sağır Lisesi öğrencisi olan Zafer Yelken için bugün Yolüstü Köyünde cenaze namazı kılındı. Yelken kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Yelken'in Rize merkezli yayan yapan Çay Televizyonu Haber Spikerlerinden Neşe Yelken’in de kardeşi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler