Limanı'nda yaralanan işçilerde son durum

Trabzon Limanı'nda dalgaların çarpması sonucu devrilen kulübede yaralanan İrfan Kaynak ve Hayati Mumcu'nun hastanedeki tedavileri sürüyor.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Limanı'nda mendirek yanında Gümrü

Limanı'nda yaralanan işçilerde son durum

Trabzon Limanı'nda dalgaların çarpması sonucu devrilen kulübede yaralanan İrfan Kaynak ve Hayati Mumcu'nun hastanedeki tedavileri sürüyor.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Limanı'nda mendirek yanında Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde görevli 3 kişinin içinde bulunduğu ve ofis olarak kullanılan fiberglas kulübenin, rüzgar nedeniyle oluşan dalgaların çarpması sonucu devrilmesi sırasında yaralanan Kaynak ve Mumcu'yu hastanede ziyaret etti.

aa_picture_20131203_1097092_web.jpg

Doktorlardan, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Öz ve Gümrükçüoğlu, Kaynak ve Mumcu'ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öz ve Gümrükçüoğlu, daha sonra Trabzon Adli Tıp Kurumu'na giderek, olayda hayatını kaybeden Tahir Aktaş'ın burada bekleyen ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel