‘Lavuk’ dedi cezayı yedi!

Açılan davada şahıs mahkemeden ceza aldı.Trabzon Adliyesi  koridorlarında yaşanan olayda,2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde bir davada tanık olan Aydın Ş., (43) iddiaya göre aynı davaya katılan Erkan D.’e, (30) “lavuk” dedi. Son Nokta Gazetesi’nden Murat Aydın’ın

‘Lavuk’ dedi cezayı yedi!

Açılan davada şahıs mahkemeden ceza aldı.

Trabzon Adliyesi  koridorlarında yaşanan olayda,2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde bir davada tanık olan Aydın Ş., (43) iddiaya göre aynı davaya katılan Erkan D.’e, (30) “lavuk” dedi. Son Nokta Gazetesi’nden Murat Aydın’ın haberine göre, kendisine hakeret edildiğini iddia eden Erkan D. Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Yapılan inceleme sonrasında savcı “lavuk” kelimesini hakaret olarak kabul ederek Aydın Ş. Hakkında 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Açılan davanın önceki gün görülen karar duruşmasında taraflar hazır bulundu. Davada ifade veren şikayetçi Erkan D.” Şikayetçiyim. Barışma talebinde yok” dedi. Mahkemede son savunmasını yapan Aydın Ş., ”Ben bir davada tanıktım. Duruşma çıkışı sikayetçi bana küfür etti. Bende kendisine “Lavuk” dedim. Başkada bir şey demedim” dedi. Mahkemede olayı tanık olan şahıslarda dinlendi.

Mahkeme heyeti tarafların dinlenmesi ve gördüğü tanıklarının ifadeleri sonrasında davayı karar bağladı. Buna göre Aydın Ş. İlk olarak 105 gün hapis cezasına çarptırılırken, bu ceza gününe göre paraya çevrilerek 1750 TL olarak kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel