Kuzeyden-Güneye yardım eli uzanıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrenci kulüpleri, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yardımlaşma Platformu altında bir araya gelerek doğu ve güneydoğudaki öğrencilere yardım elini uzatıyor.Organizasyonun sözcülerinden KTÜ AB Kulübü Başkanı Mehmet Sü

Kuzeyden-Güneye yardım eli uzanıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrenci kulüpleri, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yardımlaşma Platformu altında bir araya gelerek doğu ve güneydoğudaki öğrencilere yardım elini uzatıyor.

Organizasyonun sözcülerinden KTÜ AB Kulübü Başkanı Mehmet Sürücü Van-Erzurum-Ağrı-Adıyaman ve de Trabzon’daki kentlerde yardıma ihtiyacı olan okulları belirlediklerini kaydederek çocuklara kıyafet ve ayakkabı toplamaya çalıştıklarını söyledi.

Kuzeyden-güneye yardım eli uzanıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Yardımlaşma Platformu adı altında biraraya gelen öğrenciler Güneydoğu bölgesindeki yoksul çocuklar için aylardan bu yana çalışıyor.

Platformun sözcülerinden KTÜ AB Kulübü Başkanı Mehmet Sürücü, üniversite içerisindeki küçük yardımlaşmalardan esinlenerek faaliyetlerine başladıklarını belirterek “Damlaya damlaya göl olur misali; ufak yardımlardan sonra daha büyük bir yardım için kollarımızı sıvadık ve 5 ilimize yardım toplamak için KTÜ bünyesinde organize olduk.

 Bu sefer sadece kuru kuru yardım istemek değil eğlenirken, gezerken, etkinlik düzenlerken bile yardım toplanabilecek bir proje ile KTÜ’lü öğrencilerin karşısına çıktık. Birkaç gezi düzenleyerek yardım fonunu oluşturmaya başladık bile” dedi.

Sürücü, daha geniş kitlelere ulaşmak için kermes gibi etkinlikler de düzenleyeceklerini de kaydederek “Böylece hem yardımda bulunanları bir araya getirecek hem de yardıma muhtaç öğrenciler için kaynak yaratmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Yardım etmek isteyenler "ktuyardimlasma@gmail.com" mail adresinden iletişime geçerek yardımlarını ulaştırabiliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler