Kurultay'dan sonra ilk kez Trabzon'da

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 4 Kasım’da yapılan Kurultayı’nda genel başkanlık için yarışan ancak Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı seçimi kaybeden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, kurultay sonrası ilk kez memleketi Trabzon'a geldi.  Trab

Kurultay'dan sonra ilk kez Trabzon'da

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 4 Kasım’da yapılan Kurultayı’nda genel başkanlık için yarışan ancak Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı seçimi kaybeden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, kurultay sonrası ilk kez memleketi Trabzon'a geldi. 
 
Trabzon Havalimanı'nda MHP İl Başkanı Muammer Demeli ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Aydın, ardından konvoy eşliğinde Trabzon MHP İl Başkanlığı'na geldi. Aydın, parti binasında partililerle bir araya gelirken, toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel