'Kurşunlardan biri bize isabet etti'

TGC'den yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'de pusuya düşürülerek şehit olan Mehmetçiklerin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi.      Vatanın bekçileri olan askerlere kurşun atan terör örgütlerinin lanetlendiği ifade

'Kurşunlardan biri bize isabet etti'

TGC'den yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'de pusuya düşürülerek şehit olan Mehmetçiklerin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi. 
     Vatanın bekçileri olan askerlere kurşun atan terör örgütlerinin lanetlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

''Mehmetçiğimize atılan kurşunların biri de maalesef Trabzon'umuza isabet etmiştir. Hem de sporun içinden gelen bir babanın, sporcu olan bir genç evladına. Bu acı haber bizi derinden yaralamıştır. Bu acılı güne duyarsız kalmamak adına yarın yapılacak olan 5. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın final maçını ve diğer etkinliklerini erteledik.'' 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler