Kurbanlık fiyatı satıcıları memnun etti

Kurban Bayramı için besicilerin kurbanlıklarını getirdiği Çarşamba Canlı Hayvan Borsası’nda hareketli günler başladı.Yaklaşan kurban bayramı öncesi Çarşamba Canlı Hayvan Borsası satıcıları, kurbanlık fiyatlarının geçen yıla oranla daha iyi olduğunu belirt

Kurbanlık fiyatı satıcıları memnun etti

Kurban Bayramı için besicilerin kurbanlıklarını getirdiği Çarşamba Canlı Hayvan Borsası’nda hareketli günler başladı.

Yaklaşan kurban bayramı öncesi Çarşamba Canlı Hayvan Borsası satıcıları, kurbanlık fiyatlarının geçen yıla oranla daha iyi olduğunu belirti.

Bayramın yaklaşması ile fiyatlarda gerçekleşen artışa rağmen satışların iyi olduğunu belirten satıcılar, bayrama yakın fiyatların daha da artarak değişebileceğini söyledi.

Canlı Hayvan Borsası'na getirilen kurbanlıkların gün geçtikçe azaldığına da dikkat çeken satıcılar, iyi ve uygun fiyata kurbanlık almak isteyen alıcıların kurbanlık almayı son günlere bırakmamasını önerdi.

Geçen yılki kurbanlıkları kilosu 15 liradan satışı sunulurken, bu yılki kurbanlıkların kilosu 20 ila 25 lira arasında satılıyor. Yem fiyatlarının pahalı oluşundan zorlandıklarını belirten satıcılar ilerleyen günlerde fiyatların artmasıyla bu yılki satışların daha da iyi olacağını düşündüklerini belirtti.

aa_picture_20131001_717070_high.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel