Kurban Bayramı öncesi 400 aileye yardım

Trabzon Belediyesi Kurban Bayramı öncesi 400 aileye giyecek yardımında bulundu. Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ndeki Kadın ve Aile Yönlendirme Merkezi'nde oluşturulan mağazadan verilen giyeceklerin dağıtımı büyük oranda tamamlandı. Trabzon Beled

Kurban Bayramı öncesi 400 aileye yardım

Trabzon Belediyesi Kurban Bayramı öncesi 400 aileye giyecek yardımında bulundu. Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ndeki Kadın ve Aile Yönlendirme Merkezi'nde oluşturulan mağazadan verilen giyeceklerin dağıtımı büyük oranda tamamlandı. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman ihtiyaçlı vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek, "Kurban Bayramı öncesinde hayırsever işadamlarımızın da katkılarıyla yaklaşık 4 yüz aileye giyecek yardımında bulunduk.
 
İhtiyaçlı vatandaşlarımıza en titiz şekilde yardımlarını ulaştırarak yanlarında yer alan Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeline ve destek veren hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel