Kuran Kursu öğrencilerine ödül

 GENÇLİK MECLİSİ, KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRECEK.Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi yaz Kur’an Kursunda başarılı  olan öğrencilere ödüller verecek.Akçaabat’ın Fındıklı Köyünde düzenlenen yaz kuran kursunun sonunda  yapılacak değerlendirme sonucu

Kuran Kursu öğrencilerine ödül

 

GENÇLİK MECLİSİ, KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRECEK.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi yaz Kur’an Kursunda başarılı  olan öğrencilere ödüller verecek.

Akçaabat’ın Fındıklı Köyünde düzenlenen yaz kuran kursunun sonunda  yapılacak değerlendirme sonucu dereceye girecek ilk üç öğrenciye Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisince çeşitli ödüller verilecek. Birinciye bisiklet, ikinciye fotoğraf makinesi ve üçüncüye mp3 çaların verileceği kursun ödül töreni ramazan ayının sonunda gerçekleştirilecek. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun “Günümüz dünyasında gençler dininden kopuk bir şekilde yaşayıp Allah ve Resulünün yolundan uzaklaşmaktadırlar. Geleceğimizin teminatını inançlı nesillerin  yetişmesinde gördüğümüzden Gençlik Meclisi üyeleri olarak bizler, küçük kardeşlerimizin Kur’an Kurslarına olan ilgilerini arttırmak için onları ödüllendirmek istedik. İlerleyen zamanlarda da  gençlere sahip çıkmak adına farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz.“ dedi 

Tosun ayrıca kendilerinden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Trabzon Belediye Başkanı DR. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel