Kupanın gelmesi adaletin sağlanması demek

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Biz kupanın peşinde değiliz. Kupa temiz Türk futbolu için Türkiye’ye lazım. Başkanımız TFF Mali Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmalarla olumlu tepkiler aldı” dedi TEMİZ FUTBOL İÇİN Trabzonspor Kulübü Başk

Kupanın gelmesi adaletin sağlanması demek
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Biz kupanın peşinde değiliz. Kupa temiz Türk futbolu için Türkiye’ye lazım. Başkanımız TFF Mali Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmalarla olumlu tepkiler aldı” dedi
 
TEMİZ FUTBOL İÇİN
 
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, yabancı oyuncular, yapılacak transferler, şike davası ve şampiyonluk kupası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Göreve gelmelerinin ardından taraftarların özlediği ve kamuoyunun beklediği Trabzonspor'u ortaya çıkarmak için büyük gayretle çalıştıklarını söyleyen Çakıroğlu, Trabzonspor'un temiz Türk futbolu için mücadele verdiğini vurguladı.
 
KUPANIN PEŞİNDE DEĞİLİZ
 
Çakıroğlu, “Biz kupanın peşinde değiliz. Kupa temiz Türk futbolu için bir sembol olmuştur. Kupa Trabzonspor'a lazım değil. Kupa temiz Türk futbolu için Türkiye'ye lazım. Kupanın gelmesi demek, gerekli cezaların verilmesi ve adaletin sağlanması demek” diye konuştu. TFF’nin Mali Genel Kurulu’nun kendileri açısından olumlu geçtiğini bildiren Çakıroğlu, “Söylenen sözlerin muhatapları haricinde herkesten olumlu tepkiler aldık” dedi. 
 
AĞLAMA YERİ DEĞİL
Çakıroğlu, şöyle devam etti: “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bile başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözlerini destekleyen bir konuşma yaptı. Herkes İbrahim Hacıosmanoğlu'nu konuşmasından sonra tebrik etti.” Kulüple ilgili çalışmaların sürdüğünü bildiren Çakıroğlu, “Biz futbolla ilgili çalışmalarımızı insanüstü çaba ile yürütmeye çalışıyoruz. O geldiğimiz makam ağlama sızlanma makamı değil ama önümüzde çok kolay şeyler yok. Zor şeyler de iki günde halledilmez” ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel