Kulağına arı kaçtı!

Tatil için memleketi Rize'ye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Antrenörü Muhammed Bostan, yanına komşusu Samet Çelik’i (18) de alarak Hemşin'de bulunan arı kovanlarına bakmaya gitti. Petekleri kontrol ettikleri sırada arılardan bir tanesi Samet Çelik'in k

Kulağına arı kaçtı!

Tatil için memleketi Rize'ye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Antrenörü Muhammed Bostan, yanına komşusu Samet Çelik’i (18) de alarak Hemşin'de bulunan arı kovanlarına bakmaya gitti. Petekleri kontrol ettikleri sırada arılardan bir tanesi Samet Çelik'in kulağına girdi. Hemşin'den Çayeli Devlet Hastanesi’ne getirilen Çelik'in, acil serviste yapılan ilk muayenesinde, arının kulak zarına yakın bir bölümde kaldığı, arı sokması nedeniyle de kulak içinin şişmesi sonucu orada sıkıştığı belirlendi. Doktorların bir saate yakın çabaları sonucu kulağındaki arı çıkartılan Samet Çelik, bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel