Küçükler Trabzon'da birincilik için yarışıyor

Okul sporları küçükler yüzme grup birinciliği Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda start aldı.Okul sporları küçükler yüzme grup il birinciliğine 32 okulundan 58 erkek, 43 bayan olmak üzere toplam 101 sporcunun katılımı ile başladı. Üç gün sürecek ola

Küçükler Trabzon'da birincilik için yarışıyor

Okul sporları küçükler yüzme grup birinciliği Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda start aldı.
Okul sporları küçükler yüzme grup il birinciliğine 32 okulundan 58 erkek, 43 bayan olmak üzere toplam 101 sporcunun katılımı ile başladı. Üç gün sürecek olan yarışlara Amasya, Ankara, Bursa, Çankırı, Çorum, Giresun, İstanbul, Ordu, Samsun, Sinop, Trabzon ve Van illerinden okullar katılıyor.
 Açılış konuşmasında üç gün sürecek olan yarışlara katılan tüm okullara başarılar dileyen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Bu güzel ortamda inşallah geleceğin yüzücüleri çıkmasını umut ediyorum. Üç gün sürecek olan yarışlardan sonra gruplardan çıkacak okullarımıza yarı final de ve finalde başarılar diliyorum. Okullarını ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Katılan tüm okullara, çocuklarımızı destekleyen velilere, antrenörlerine öğretmen arkadaşlarımıza ve hakemlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

20140402aw051042_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel