KTÜ'lülerden anlamlı yardım

Yüksekokul öğrencileri okumuş oldukları İngilizce hikâye kitaplarını  Yomra Maden İlköğretim okulundaki kardeşleriyle buluşturdu.Karadeniz Teknik Üniversitesi ( KTÜ)Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Yomra Maden İlköğretim okulundaki öğrencilere ulaştı

KTÜ'lülerden anlamlı yardım

Yüksekokul öğrencileri okumuş oldukları İngilizce hikâye kitaplarını  Yomra Maden İlköğretim okulundaki kardeşleriyle buluşturdu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ( KTÜ)Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Yomra Maden İlköğretim okulundaki öğrencilere ulaştırılmak üzere Sıra Sende (It’sYourTurn) adında bir kitap kampanyası düzenlendi.

yabancidilleryardim1.jpg

Yabancı Diller Yüksekokulu müdür yardımcıları, bölüm başkanı ve koordinatörve  okutmanların yaptığı ziyaretle mutlu olan Maden İ.Ö Okulu öğrencilerinin heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. M.Naci Kayaoğlu  bu ziyaretin bir başlangıç olduğunu belirterek” Bu tarz sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdik. Maden İ.Ö Okulu ve öğrencilerine destekten ötürü mutluyuz. Bu çocuklar bu güzel ülkenin geleceğidir. Ne kadar bilgi ile donatılırsa ülkenin geleceği de o denli aydınlık olacaktır” dedi.

yabancidilleryardim2.jpg

Yomra Maden İlköğretim Okulu müdürü Ali Can ise  KTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını,  bu tarz bir faaliyetin üniversiteden gelmiş olmasının olayı daha da anlamlı kıldığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel