KTÜ'lüler bir damla bin umut oldular

Kızılay ‘ın Trabzon ‘un ilçelerinden Tonya,Maçka ve Yomra dan sonra  kan bağışı kampanyası bugün Karedeniz Teknik Üniversitesi‘nde (KTÜ) başladı.Kızılay’ın KTÜ ‘da başlattığı kan bağışına  hocalar ve , öğrencilerin yanı sıra KTÜ personeli de katıldı. Kan

KTÜ'lüler bir damla bin umut oldular

Kızılay ‘ın Trabzon ‘un ilçelerinden Tonya,Maçka ve Yomra dan sonra  kan bağışı kampanyası bugün Karedeniz Teknik Üniversitesi‘nde (KTÜ) başladı.

Kızılay’ın KTÜ ‘da başlattığı kan bağışına  hocalar ve , öğrencilerin yanı sıra KTÜ personeli de katıldı. Kan bağışlayan öğrencilere  Kızılay ve Beşir Sosyal Yardımlaşma derneği tarafından kitap ‘ta hediye edildi.
 
Kızılay ile  Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği‘nin birlikte ortak yürüttüğü  kampanyanın içeriğini dernek temsilcisi Kibar Bayraktar anlattı. ‘Derneğimiz bugüne kadar hem yurt içi hem yurt dışı faaliyetlerini sürdürüyor.
 
 Ayrıca  Somali ve Arakan’ a birçok sağlık,eğitim  ve barınma gibi alanlarda yardımda bulunduk.Yürüttüğümüz bu kampanyanın amacı Kızılaya destek vermek ve sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirmek. KTÜ  öğrencilerinin ilgilerinden ve yardımlarından memnun kaldık ve bunun bilincinde olmaları bizi gururlandırdı’. Şeklinde konuşan Bayraktar’ İnsanlara yardım etmek için insan olmak yeterli’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel