KTÜ'lü öğrencinin 2 yıl hapsi istendi

Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) bildiri dağıtırken özel güvenlik görevlisinin yüzüne tükürdüğü iddia edilen öğrenci hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Trabzon Cumhuriyet Sav

KTÜ'lü öğrencinin 2 yıl hapsi istendi
Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) bildiri dağıtırken özel güvenlik görevlisinin yüzüne tükürdüğü iddia edilen öğrenci hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
 
Trabzon Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, KTÜ'de özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Temel Kotbaş'ın (29), aynı üniversitede öğrenci olan Temel K. (23) ile daha önceden başka bir olaydan dolayı sorun yaşadığı anlatıldı.
 
Bu olayın ardından KTÜ'de 2 arkadaşı ile bildiri dağıtan Temel K'nın, dolaşırken gördüğü Kotbaş'ın yüzüne tükürerek elindeki bildirileri de ona doğru fırlattığı belirtilen iddianamede, bunun üzerine Kotbaş'ın Temel K'dan şikayetçi olduğu bildirildi.
 
İddianamede, Temel K'nın "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapsi talep edildi.
 
Temel K'nın yargılanmasına Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesinde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler