Ktü'lü öğrencilere güvenlik müdahale etti !

 Özel güvenlikçilerden, eylemci kız öğrencilere müdahale. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunun, tiyatro oyunu için kendilerine verilmemesini protesto etmek amacıyla üç gündür Rektörlük önünde oturma eylemi düzenleyen bir grup kız

Ktü'lü öğrencilere güvenlik müdahale etti !

 

Özel güvenlikçilerden, eylemci kız öğrencilere müdahale.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunun, tiyatro oyunu için kendilerine verilmemesini protesto etmek amacıyla üç gündür Rektörlük önünde oturma eylemi düzenleyen bir grup kız öğrenciye, özel güvenlik görevlileri müdahale etti.
 
KTÜ Kadın Kolektifi üyesi bir grup kız öğrenci, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunun tiyatro oyunu için kendilerine verilmemesini protesto etmek için Rektörlük önünde geçen salı oturma eylemi başlattı. Öğrencilere eylemin başladığı gün özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Üniversitenin özel güvenlik görevlileri, bugün de eyleme müdahale edip öğrencilerin elindeki pankartı almaya çalıştı. Bu sırada öğrenciler ile güvenlikçiler arasında arbede çıktı.
 
İKİNCİ KEZ MÜDAHALE ETTİLER
 
Yağmurlu havaya rağmen Rektörlük önündeki oturma eylemlerini devam ettiren öğrenciler, 'AKM'yi istiyoruz, alana kadar gitmiyoruz' pankartını binanın karşısına astı. Bir süre sonra yaklaşık 15 özel güvenlik görevlisi, ellerindeki makaslarla iplerini kestikleri pankarta el koymaya çalışınca kız öğrenciler güvenlik görevllilerine karşı koydu. Bunun üzerine taraflar arasında arbede yaşandı. Güvenlik görevlileri ve kız öğrenciler birbirlerine vurmaya çalıştı. Bazı öğrencilerin cep telefonlarıyla görüntüledikleri kargaşa bir süre sonra sona erdi ve öğrenciler dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler