KTÜ'lü öğrencilerden örnek davranş

KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitim Bölümü 3. Sınıf öğrencileri düzenledikleri gecede elde ettikleri gelirle aldıkları 7 tekerlekli sandalyeyi engellilere verilmek üzere Trabzon Belediyesi’ne teslim etti. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümr

KTÜ'lü öğrencilerden örnek davranş

KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitim Bölümü 3. Sınıf öğrencileri düzenledikleri gecede elde ettikleri gelirle aldıkları 7 tekerlekli sandalyeyi engellilere verilmek üzere Trabzon Belediyesi’ne teslim etti. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden öğrencilere teşekkür ederek, davranışın toplumun tüm kesimlerine örnek olması temennisinde bulundu.
 
Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitim Bölümü 3. Sınıfta öğrencileri Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde geliri engellilere harcanmak üzere gece düzenledi. Öğrenciler düzenledikleri gecede yeteneklerine göre şiirler okudu, şarkılar söyledil ve kısa tiyatro oyunu sergiledi.
 
Gecenin sonunda elde edilen gelirle engellilere verilmek üzere 7 adet tekerlekli sandalye alınırken sandalyeler daha sonra Trabzon Belediyesi’ne teslim edildi.
Öğrenciler, sandalyelerin teslimi sırasında yaptıkları açıklamada “Engelli kardeşlerimize destek olmaktan çok büyük mutluk duyduk.
 
Toplumun her kesiminin engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
 
Öğrencileri sergiledikleri davranıştan dolayı kutlayan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu” Öğrenci kardeşlerimizin topluma örnek olacak bu davranışları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
 
Engelli kardeşlerimize destek olmak ve ihtiyaçlarını gidermek adına belediye olarak elimizden geleni gayreti gösteriyoruz. Toplumsal kaynaşmayı ve kardeşliği sağlama adına bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğuna inanıyorum.
 
Ümit ediyorum ki kardeşlerimizin bu davranışları herkese örnek teşkil edecek ve toplumun birer parçası olan engellilere karşı daha duyarlı olunmasını sağlayacaktır. Gayretlerinden ötürü öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca görev süreleri boyunca 357 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, 410 engelli vatandaşa da akülü engelli arabası yardımında bulunduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel