KTÜ'lü kızlar mahkemelik oldu

Karedeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi S. Ö., sohbetlerini gizlice kaydedip okulun bilgisayarına yükleyen 2 arkadaşından şikayetçi oldu.  2 öğrenci hakkındadava açıldı. GİZLİ ÇEKİM BİLGİSAYARDA KTÜ’ de okuyan A.P ile D.K isimli kız öğrenciler okul

KTÜ'lü kızlar mahkemelik oldu
Karedeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi S. Ö., sohbetlerini gizlice kaydedip okulun bilgisayarına yükleyen 2 arkadaşından şikayetçi oldu.  2 öğrenci hakkındadava açıldı.
 
GİZLİ ÇEKİM BİLGİSAYARDA
 
KTÜ’ de okuyan A.P ile D.K isimli kız öğrenciler okul içerisinde haklarında çıkan dedikodular hakkında konuşmak için arkadaşları S.Ö. ile kantinde oturdular. Konuşma sırasında 2 arkadaş S.Ö.’nün konuşmasını cep telefonlarıyla kaydetmeye başladı. Sohbet sonrasında S.Ö’den ayrılan A.P ile D.K gizlice çektikleri görüntüleri okulun öğrencilerin kullanımına verdikleri bilgisayara yüklediler. Arkadaşlarıyla yaptığı sohbetin gizlice çekim yapılıp bilgisayara yüklendiğini öğrenen S.Ö. polise giderek şikayetçi oldu.
 
MAHKEMEYE ÇIKTILAR
 
Yapılan soruşturma sonrasında A.P ve D.K hakkında 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne ‘gizli konuşma kaydetmek ve ifşa etmek’ suçlamasıyla dava açıldı. Davanın dün görülen ilk duruşmasında ifade veren A.P ile D.K. kayıt yaptıklarını itirfa ederken, bilgisayara yanlışlıkla yüklediklerini belirtti. Dava delillerin incelenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel