KTÜ'lü genç öldürdü ve intihar etti

Giresun’da ailelerinin evlenmelerine izin vermediği 2 genç sevgili intihar etti.Olay Aksu Mahallesi Adatepe Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birbirlerini seven ve evlenmek isteyen Erdem Ceylan ve Merve Öztürk sözlü olmalarına rağmen aileleri

KTÜ'lü genç öldürdü ve intihar etti

Giresun’da ailelerinin evlenmelerine izin vermediği 2 genç sevgili intihar etti.

Olay Aksu Mahallesi Adatepe Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birbirlerini seven ve evlenmek isteyen Erdem Ceylan ve Merve Öztürk sözlü olmalarına rağmen aileleri yüzünden sık sık ayrılmak zorunda kaldıkları öğrenildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Erdem Ceylan, yine aileleri yüzünden bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Merve Öztürk ile dün akşam konuşmak için buluştu. Bu sabah saatlerinde ise Aksu Mahallesi Adatepe Sokak’taki Erdem Ceylan’ın ailesine ait olan ve durulmayan evin bahçesinde genç sevgililerden Merve Öztürk araç içerisinde, Erdem Ceylan ise evin içerisinde ölü olarak bulundu. Erdem Ceylan’ın babasına ait olan araç içerisinde önce sevgilisini tabancayla kafasından vurduktan sonra evin içerisine girerek burada da kendi kafasına kurşun sıkarak intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel