KTÜ'de yüksek güvenlik önlemleri

HABER61.NET- HABER MERKEZİ Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için dün akşam Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'ın ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.  Trabzon Meydan parkında Türkiye'ye seslenen ve Trabzonlulara mesaj veren Cumh

KTÜ'de yüksek güvenlik önlemleri
HABER61.NET- HABER MERKEZİ
 
Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için dün akşam Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'ın ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. 
 
Trabzon Meydan parkında Türkiye'ye seslenen ve Trabzonlulara mesaj veren Cumhurbaşkanı erdoğan bugün saat 13.30 sularında gerçekleştirdiği toplu açılış töreninin ardından 16.00 da Karadeniz Teknik üniversite (KTÜ) Akademik yılı açılış törenine katılacak.
 
KTÜ'e ki osman Turan Kültür Merkezine gelmesi beklenen Erdoğan için yoğun güvenlik önelmeleri alındı. KTÜ'de polislerin fazla oluşu ve geniş güvenlik önlemlerinin titizlikle alınması çıkacak her hangi bir olaya müdahale etmek için hazır kıtada beklenmesi kısa süre önce üniversite de dövülerek hastanelik edilen genci hatırlattı.
 
Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Metehan Tuna Göre saldırıya uğrayarak hastanelik edilmişti. Üniversitede yaşan bu çirkin olayının ardından gerekli işlemler yapılmış hastanelik edilen Metehan Tuna'ya bu olayları yapanlar gözaltın alınmış . A.M. adında ki şahış çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirmişti. 
 
Olay sonrası mağdur edilen Metehan için çok sayıda eylemler yapılmıştı. Metehan'ın arkadaşlarının bu günde eylem yapıp Cumhurbaşkanına seslerini duyurmak isteyecekleri ihtimaline karşılık güvenlik önlemlerinin artırıldığı düşünüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler