KTÜ'de uluslararası müzik araştırmaları

 Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, 1.Uluslararası Müzik Araştırmaları Sempozyumu gerçekleştirilecek. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, 1. Uluslararası Müzik Araştırmaları Sempozyumu g

KTÜ'de uluslararası müzik araştırmaları

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, 1.Uluslararası Müzik Araştırmaları Sempozyumu gerçekleştirilecek.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, 1. Uluslararası Müzik Araştırmaları Sempozyumu gerçekleştirilecek.
 
"Müzik ve Kültürel Doku" konusunun ele alınacağı, Türkçe ve İngilizce olarak düzenlenecek sempozyum, 16-19 Ekim tarihleri arasında KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.
 
Sempozyuma, Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinden müzik, sosyal bilimler ve ilgili disiplinlerden bilim insanları, akademisyenler ve müzisyenler katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel