KTÜ'de staj sıkıntısı ortadan kalkıyor

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aslan Kalkavan ve Yrd. Doç. Dr. Akın Çelik, Yrd. Doç. Dr. Olcay Mülazımoğlu ve Olimpik Sporcu Merkezi Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Mustafa Baş Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’

KTÜ'de staj sıkıntısı ortadan kalkıyor

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aslan Kalkavan ve Yrd. Doç. Dr. Akın Çelik, Yrd. Doç. Dr. Olcay Mülazımoğlu ve Olimpik Sporcu Merkezi Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Mustafa Baş Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı ziyaret ederek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile başlatılacak olan ortak proje hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Antrenörlük ve Sportif Eğitim Uzmanı bölümleri üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri stajlarını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan tesislerde, İl Müdürlüğü’nde ve Spor kulüplerinde yapabilecekler.
 
Trabzon İl Müdürlüğü ile yapılan anlaşma sayesinde artık daha bilgili işini daha iyi yapabilecek ve konusunda daha uzman öğrenciler mezun edebileceklerini ifade eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aslan Kalkavan, “Birçok öğrenci yaz ayları yaklaştığında staj yapabilmek uğraşıyor. Stajın önemini ve gelecek planlarına katkısı çok fazla. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde öğrencilerimiz stajlarını yapabilecek olmaları çok güzel” dedi.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile yapılacak iş birliği çerçevesinde öğrencilerin stajlarını İl müdürlüğü bünyesinde yapabileceklerini belirten Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “KTÜ ile işbirliğimiz sayesinde öğrenciler stajlarını il müdürlüğümüzde yapabilecekler. Okullarda edinilen teorik bilgilerin yanında öğrenciler alanlarıyla ilgili bir çok kaynağa ve bilgiye doğrudan ulaşarak işi yerinde öğrenecekler. Stajları boyunca yeni şeyler öğrenerek mezun olduklarında kendilerine iş hayatına daha hazır vedaha bilgili bir şekilde atacaklardır” şeklinde konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel