KTÜ'de Randevu skandalı!

KTÜ’de yeni yılın ilk günü işlerine son verilen Farabi Hastanesi işçilerinin çilesi bitmiyor. İşçileri en çok yaralayan ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın tutumu oldu. İşçilerin iddialarına göre önce Bayraktar’ın sekreteri, ardından ise B

KTÜ'de Randevu skandalı!

KTÜ’de yeni yılın ilk günü işlerine son verilen Farabi Hastanesi işçilerinin çilesi bitmiyor. İşçileri en çok yaralayan ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın tutumu oldu. İşçilerin iddialarına göre önce Bayraktar’ın sekreteri, ardından ise Bakan’ın talimatı ile başka bir şahıs tarafından aranan işçiler KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ile görüşmeleri için yönlendirildi. Rektör Baykal ile görüşmeye giden işçiler şok bir cevapla karşılaştı. Baykal, "Sizinle görüşmem için bana Sayın Bakan Bayraktar’dan talimat gelmedi" dedi. Daha sonra Ankara’ya telefonla dönen işçilere "Ankara’dan bir yanlış anlama oldu, randevuyu ayarlayacağız" cevabı geldi. İşçiler, "Devletin koskoca bakanının randevu talebinden sekreteri de habersiz, KTÜ Rektörü de. Bu şekilde bu üniversite, bu ülke nasıl yönetilebilir ki? Bizim sıkıntılarımıza nasıl çare bulunabilir ki" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel