KTÜ'de onlarca öğrenci kayıt için...

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-  ÖSYM tarafından yapılan sınav sonucunda üniversiteyi kazanan öğrenciler için kesin kayıtlar 1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştuk.

KTÜ'de onlarca öğrenci kayıt için...

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- 

ÖSYM tarafından yapılan sınav sonucunda üniversiteyi kazanan öğrenciler için kesin kayıtlar 1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştuk. 

KAYITLAR 1-5 EYLÜL TARİHLERİNDE ALINACAK
ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunda üniversiteyi kazanan öğrenciler için kesin kayıtlar, 1-5 Eylül 2014 tarihlerinde alınacak. Diğer yandan, YÖK'ün bu yıl ilk defa 32 üniversitede e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden almaya başladığı kayıtlar da 2 Eylül'de son bulacak.

Kayıtların başlamasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrenci işlerine akın eden öğrencilerin sesi olduk. Sabah saatlerinden itibaren kayıt için KTÜ Öğrenci işlerine akın eden öğrenciler sıcaktan bunaldı. Bunaltıcı sıcağa herhangi bir önlem alınamazken yeşiliği ilede göz dolduran üniversitenin içinde bulunan ağaçların altı velilerin kaçış noktası oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler