KTÜ'de gizemli kurşun!

Yeni eğitim öğretim yılı için kayıtların sürdüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde bugün Kanuni Kampüsü içerisinde yer alan Kimya Bölümü binasının 2. kat penceresine bir kurşun isabet etti.Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında henüz nereden

KTÜ'de gizemli kurşun!

Yeni eğitim öğretim yılı için kayıtların sürdüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde bugün Kanuni Kampüsü içerisinde yer alan Kimya Bölümü binasının 2. kat penceresine bir kurşun isabet etti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında henüz nereden geldiği belli olmayan bir kurşun KTÜ Kanuni Kampüsü’ndeki Kimya Bölümü’nün 2. kat koridor penceresine isabet etti.

Camdan koridor duvarına saplanan mermi çekirdeği Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere alınırken, kurşunun nereden ve nasıl atıldığı ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler