KTÜ'de cevapları işaretli sınav!

 Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde iki grup halinde yapılan sınavda, grupların birine cevapları işaretlenmiş sınav kağıtları dağıtıldı. Olay, sınavın bitimine 10 dakika kalınca fark edildi v

KTÜ'de cevapları işaretli sınav!

 

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde iki grup halinde yapılan sınavda, grupların birine cevapları işaretlenmiş sınav kağıtları dağıtıldı. Olay, sınavın bitimine 10 dakika kalınca fark edildi ve sınav iptal edildi. 
 
Maliye Bölümü'nde 'İcra İflas Hukuku' sınavına 50 öğrenci katıldı. A ve B grupları halinde yapılan sınavda A grubundaki öğrencilere normal soru kağıtları verilirken, B grubundaki öğrencilere ise cevapları işaretli kağıtlar dağıtıldı. İddialara göre gözetmen uyarıldı ancak sınav devam etti. 
 
Yaşadıklarını anlatan öğrencilerden Maliye Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Tolga Dağ, sınav kağıtlarında doğru şıkların altının çizili olduğunu fark edince şaşırdıklarını söyledi. Dağ, "Sınav A ve B olmak üzere iki grup halinde yapıldı. B grubunda cevapları işaretlenmiş fotokopi sınav kağıtları dağıtıldı. Gözetmen uyarıldı ama sınava devam ettik. Bitime 10 dakika kala gözetmenler sınavın iptal edildiğini söyledi, kağıtları istedi" dedi. 
 
KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi Hüseyin Cem Çöl de sınavda bir hata yaşandığını ve üzgün olduğunu belirterek sınavın yarın saat 17.00'da yeniden yapılacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler