"KTÜ yalnızca Trabzon için değil..."

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Genç, (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ve hastanede de ted

"KTÜ yalnızca Trabzon için değil..."
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Genç, (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ve hastanede de tedavi olmakta olan hastaları ziyaret etti. 
 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, KTÜ farabi hastanesi sadece Trabzon için değil bölge için önemli bir sağlık merkezi olduğunu belirtti.
 
 
Genç burada yaptığı açıklamada şöyle konuştu;
 
“İktidarımız ilk yıllardan beri bu anlamda Farabi hastanesi için çok büyük yatırımlara imza attı bundan sonra da atacaktır. Biz yerel yönetimler olarak sağlıklı şehirler sağlıkla yaşam hedefliyoruz gelişmiş ülkelerde olduğu gibi insanımızı hasta olmasın hastaneler düşmesin diye atılacak olan tüm adımlar atacağız. Bunun hastanelerimiz hem teknik hem de konfor bakımından dünyanın en modern hastaneleri yapmak AK Parti iktidarın temel hedefidir. İktidara geldiğimiz ilk güne Farabi hastanesinin ek bina inşaatına 18.5 milyon dolar ödenek aktararak en gelişmiş tıbbi cihazlarla donattık.
 
Bunun yanında Doğu Karadeniz'de 4 milyon insana hizmet veren KTÜ Farabi Hastanesi bünyesinde, 13 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük ikinci acil servisin inşaatı tamamlandı. KTÜ Farabi Hastanesi ek binası da iktidarımız döneminde yapılmış ve KTÜ TIP Fakültesi bünyesinde kurulması planlanan Çocuk Onkolojisi ve Hematoloji Hastanesi  projesi nihayet Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından imzalanarak yatırım programına alındı. Hastane 2014 yılında projelendirilip ihaleye çıkacaktır. Trabzon’umuza inşallah güzel bir hizmet olacaktır. İhtiyaca ve şartlara göre 200-250 yataklı olması düşünülüyor, bu hastanenin buraya kazandırılmasında emeği geçen, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüküçoğlu’nun çok teşekkür ederim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel