KTÜ Tıp Fakültesi önünde otopark krizi

Bölgenin en fazla hastasını kabul eden Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi önüne araçlarıyla gelen hasta yakınları ve sağlık personelleri sorun yaşıyor.KTÜ’nün akademisyen ve sağlık personelleri için hastan önünde yaptığı otopark

KTÜ Tıp Fakültesi önünde otopark krizi

Bölgenin en fazla hastasını kabul eden Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi önüne araçlarıyla gelen hasta yakınları ve sağlık personelleri sorun yaşıyor.

KTÜ’nün akademisyen ve sağlık personelleri için hastan önünde yaptığı otopark yetmeyince sağlık personelleri de halkın kullandığı otoparklara yöneldi. Bu arada hastaneye diğer işlemler için gelenler de araçlarını otoparklara çekmeye başlayınca hasta yakınları dâhil sağlık personelleri bile zar zor araçlarını çekecek yer bulmaya başladı. Kök Hücre Merkezi ile KTÜ Tıp Fakültesi’ndeki bağlantı yolunun kenarlarında ki ağaçlık alanları da araçların park yeri için otoparka çevrilmesine göz yuman yönetim bu defada ‘modern katlı bir otopark yapmayı beceremediler kafullukları (köylerdeki dikenli bitki örtüsü) otoparka çevirdiler’ diye özellikle büyük eleştiri almaya başladılar.

tt.jpg

ssd.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel